2721089811 6976812604 Σόλωνος 9, Καλαμάτα entomotexnikisolution@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  Εντομοτεχνική Solution
Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Καλαμάτα


Η επιχείρησή μας “Εντομοτεχνική Solution” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των απολυμάνσεων, παρέχοντας εγγυημένες υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο κατόπιν συνεννόησης.

Ιδρύθηκε από τον Γεωπόνο ΤΕ Κυρίτση Παναγιώτη ενώ πλαισιώνεται από εξειδικευμένους συνεργάτες - επιστήμονες και από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό για τις εφαρμογές που απαιτούνται ανά περίπτωση.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
 
  μπορούμε να αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες, απωθήσεις πτηνών, απωθήσεις φιδιών καθώς και υπηρεσίες με την μέθοδο fumigation.

Είμαστε σε συνεχή επαφή με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και συμμετέχουμε σε συνέδρια, ώστε να ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις, σε επιστημονικό επίπεδο σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε για την καταπολέμηση των παρασίτων είναι υγειονομικής χρήσης, ακίνδυνα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις ποιότητας, ασφάλειας και αξιοπιστίας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΤΟ ΕΜΠΕΙΡΟ

και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφτεί τον χώρο σας, να εξετάσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και να εφαρμόσει τις ιδανικές μεθόδους που θα σας εξασφαλίσουν ένα υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς, βλαβερούς μικροοργανισμούς και κάθε είδους παράσιτα.

Στόχος μας είναι αφενός η άρτια και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα.
 
     
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ
 
 
  Οικίες
  Καταστήματα
  Μονάδες Παραγωγής
  Αποθήκες
  Βιομηχανίες
  Νοσοκομεία
  Σχολικές μονάδες
  Δημόσια Κτίρια
  Επιχειρήσεις Υγειονομικού Ενδιαφέροντος κ.α.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο.