2721089811 6976812604 Σόλωνος 9, Καλαμάτα entomotexnikisolution@gmail.com
hero image
 
   
     
     
  ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ
Εντομοτεχνική Solution | Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Καλαμάτα


Μυοκτονία ονομάζονται οι ενέργειες που πραγματοποιούμε προκειμένου να απαλλάξουμε ένα χώρο από την ενοχλητική παρουσία των τρωκτικών - ποντικιών. Τα τρωκτικά εκτός από το γεγονός ότι είναι ενοχλητική η παρουσία τους, είναι και κινούμενες εστίες μόλυνσης αποτελώντας κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Με χρόνια παρουσίας στο χώρο, η επιχείρησή μας “Εντομοτεχνική Solution” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορεί να σας προσφέρει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για την απομάκρυνσή των τρωκτικών από την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ
 
  τοποθετούμε δολωματικούς σταθμούς με κλειδί ασφαλείας ή μηχανικές παγίδες σύλληψης των τρωκτικών ή ένα συνδυασμό και των δύο.

Αφότου πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των χώρων που θέλουμε να καλύψουμε από υγειονομική άποψη, συνεχίζουμε με τον καθαρισμό του αριθμού των δολωματικών σταθμών και των παγίδων σύλληψης σε ζώνες.

Έτσι, μπορούμε να απαλλάξουμε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και δημόσια κτίρια από την παρουσία των τρωκτικών, άμεσα και κυρίως οικονομικά.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

χρησιμοποιώντας τις πιο δοκιμασμένες μεθόδους, μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα άμεσο και οριστικό αποτέλεσμα ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ένα υγιεινό και απαλαβμένο από τα τρωκτικά χώρο.
 
     
  ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η πλήρη ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. 
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο.