2721089811 6976812604 Σόλωνος 9, Καλαμάτα entomotexnikisolution@gmail.com
 
   
     
     
  ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ & ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΑ
Εντομοτεχνική Solution | Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Καλαμάτα


Η απολύμανση πραγματοποιείτε με σκοπό την εξάλειψη των μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν ασθένειες ή νόσους. Οι μικροοργανισμοί που μπορεί να περιλαμβάνονται σε αυτήν τη διαδικασία είναι βακτήρια, ιοι, μύκητες και άλλα μικρόβια.

Η επιχείρησή μας “Εντομοτεχνική Solution” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να αναλάβει την απολύμανση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΕΚΝΕΦΩΤΗΡΑ
 
  ο οποίος προγραμματίζεται ανάλογα με τον όγκο και τις ανάγκες κάθε χώρου που θέλουμε να απολυμάνουμε. Η συσκευή μας διαχέει ομοιόμορφα το ψεκαστικό υγρό σε όλες τις επιφάνειες χωρίς να τις καταστρέψει.

Με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουμε την μείωση επιπέδου του μικροβιακού φορτίου και κατά συνέπεια της εξάπλωσης μολυσματικών και μεταδοτικών ασθενειών.

Η διαδικασία της απολύμανσης μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα κτίρια, δημόσια και ιδιωτικά, ενώ τα απολυμαντικά που χρησιμοποιούνται είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. 
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

την επιχείρησή μας και να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε ένα καθαρό, υγιές περιβάλλον, απαλλαγμένο από ιούς και βλαβερούς μικροοργανισμούς που αποτελούν κίνδυνο για την υγεία την δική σας και τον ατόμων που αγαπάτε.
 
     
  ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ

άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σχετική ανάγκη των πελατών μας, ιδιωτών, επαγγελματιών και δημόσιων φορέων στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση, όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα και σε όλη την Πελοπόννησο.